8 Nisan 2012 Pazar

Adanaspor 2-1 Erciyesspor

TFF 1. Lig takımlarından Adanspor'un teknik direktörü Levent Eriş, ''Artık final haftalarına girdik. Bu haftalarda performans anlamında zirve yapıp, takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz'' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, sahalarında 2-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada mutlak kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.
İlk yarıda skor üstünlüğünü yakaladıklarını ve rakibin risk almasıyla çok sayıda pozisyona girdiklerini anlatan Eriş, ''O kadar pozisyonu atamazsanız döner sizin kalenizde gol olur. Son 20 dakika işkence gibi olur'' dedi.
''Rakiplerimizden birini yendiğimiz için çok mutluyuz. Son haftalarda hedefimize doğru ilerliyoruz. Kazanılması gereken maçtı ve kazandık, mutluyuz. Sezonun ilk yarısındaki Adanaspor'a göre futbolcularda takım olgusu, pes etmeyen bir takım anlayışı var. Kazanma duygusu çok önemli. Böyle bir takımın maç kazanmaması mucizelere bağlı. Artık final haftalarına girdik. Bu haftalarda performans anlamında zirve yapıp, takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz.''
Stat: 5 Ocak
Hakemler: Koray Gençerler, Samet Çavuş, Deniz Turgut
Adanaspor: Zülküf, Koray, Mbilla, Adnan, Kibong, Burak (Dk. 85 Yaser), Rahman (Dk. 90+2 Bülent ), Barbaros, Tuna, İlkem, Talha (Dk. 71 Fevzi)
Kayseri Erciyesspor: Ferhat, Fatih, Cemil, Serkan (Dk. 59 Ramazan), Mehmet, Sylla, Orhan, Recep (Dk. 70 Gökhan), Metin, Volkan, Hanni
Goller: Dk. 13 Kibong, Dk. 32 Burak (Adanaspor) Dk. 77 Hanni (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Burak, Dk. 55 Koray, Dk. 68 Mbilla, Dk. 75 Adnan,  Dk. 86 Fevzi, Dk. 89 Zülküf (Adanaspor), Dk. 36 Hanni, Dk. 64 Sylla, Metin (Karşılaşmanın ardından) (Kayseri Erciyesspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...