30 Eylül 2013 Pazartesi

Adanaspor 1-1 Fethiyespor

Turuncu-Beyazlı ekibin yabancı oyuncusu Tıago sakatlıktan sonra  11 kişilik kadro da yer alarak Fethiyespor karşısında oldu. Diğer yandan Ali Zorlu, yedeğe çekildi. Adanaspor’un transferlerinden Veli Kızılkaya’da 6 maçlık cezanının bitiminden sonra yedekler arasında görüldü. Cem Özdemir’de sakat olduğu için kadro yer alamadı. Fethiyespor ise tam kadro ve eksiksiz olarak Adanaspor karşısına çıktı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, “Bu maç için düşündüğümüz 3 puan şeklinde bir oyundu. Ancak istediğimiz şekilde sonuçlanmadı. Netice itibariyle kaybetmedik ama beklentimiz 3 puandı” dedi.
Galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Albay, gelecek haftalarda yapılan hataların telafi edileceğini söyledi. Albay, maçta verilmeyen penaltılarının olduğunu savunarak, lig genelinde yaşadıkları hakem hatalarından yakındı.
Adanasporlu oyuncu Talha ise Fethiyespor’un zorlu bir rakip olacağının farkında olduklarını belirtti. Talha, maç içerisindeki hakem kararlarını eleştirdi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...