19 Şubat 2012 Pazar

Adanaspor 0-0 Boluspor


Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik yine. Yıllardır söylüyoruz beceriksiz forvetler. Adam akıllı bir forvet, bulduğunu atan bir takım göremedik gitti. Tek kale oyna, topu bir türlü ağlara göndereme. İlk altı hayaliyle yine bir pazartesi gününe uyanacaz. 

6. Bolusporla puan farkı altı. Üç puanlık sistemde kapanmayacak fark değil ama gel gör ki bu takımla, bu beceriksizlikle zor görüyünüyor.


Tribünlere gelince; haftalardır görülen en güzel tribün. 90 dakika takımını destekleyen taraftar tabirinine uyan, tek işi takımı desteklemek olan güzel görüntülerle dolu maraton. Yeri gelmişken artık kişilere takılmadan tek yapmamız gereken arma aşkıyla takımı desteklemek. Kişilere takıldıkça takımımıza zarar veriyoruz. Kim olursa olsun tek gerçek turuncu beyaz sevgi..

Allahım şu Elazığ'da ki şansın birazını da bize ver yeter.

Stadyum: 5 Ocak   
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Cevdet Kömürcüoğlu, Ahmet Şimşek   
Adanaspor: Tolgahan, Koray, Mbilla, Yaser(Burak dk.46), Adnan, Mbamba, Merthan, Rahman(Okan dk.74), İlkem, Talha(Fevzi dk.28), İzzet 
Boluspor: Atacan, Hakan, Onur, Caner(Emre dk.73), Ferhat, Cemil(Gençer dk.79), Wade(Aydın dk. 46), Veli, Muhammet, Alp, Kenan   
Kırmızı Kart: Onur Bektaş (dk.90+2) (Boluspor)   
Sarı Kartlar: İzzet, Talha, Fevzi (Adanaspor), Kenan, Veli (Boluspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...