21 Şubat 2012 Salı

Toplantı, Takım Cuma Günü Gidiyor


Teknik Direktör Levent Eriş futbolcuları ile orta sahada yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptı. Maçı değerlendiren Eriş hata yapan sporcularını da uyardı. Antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyet objektiflere birlik ve beraberlik fotoğrafı verdiler.

Boluspor ile berabere kalan ve birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Adanaspor şanssızlığını kırmak istiyor. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Akhisar maçının hazırlıklarına başlayan Turuncu Beyazlı takımda cezası sona eren Barbaros’un bu hafta takımdaki yerini alacağı belirtildi. Sakatlığı devam eden Tuna takımdan ayrı çalışırken İzzet, Tolgahan, Merthan ve Kibong’da düz koşu ile antrenmanı tamamladılar. 

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Bolu maçında iyi oynamalarına karşın gol yollarında sıkıntı ve şanssızlık yaşadıklarını söyledi. Özellikle Bolu maçının 2.yarısında rakip üstünde baskı kurduklarını belirten deneyimli teknik adam’’ Önemli pozisyonlara girdik. Kaybetmemeyi öğrenen takımımız kazanmayı da başarabilmeli. Mutlaka şansımız döneceği bir maç gelecektir. Akhisar maçının son derece ciddiye alıyoruz. Oradan 3 puanla dönerek kayıp 2 puanı telafi etmeliyiz’’dedi. 

  
Bu arada Cumartesi saat 13:30’da oynanacak Akhisar Bld-Adanaspor maçı için kafile Cuma sabah Havayolu ile İzmir’e oradan da Akhisar’a geçecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...