26 Şubat 2012 Pazar

Akhisar Bld.1 -1 Adanaspor

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ilk 6'ya kalma mücadelesini son karşılaşmaya kadar sürdüreceklerini, bugüne kadar iyi oynamalarına rağmen kazanamadıkları çok müsabaka olduğunu söyledi.

Müsabakada 60 dakika eksik oynadıklarını kaydeden Eriş, şunları söyledi:
''Girdiğimiz pozisyonlar var. Tabii ki Akhisar Belediyespor'un da pozisyonları ve direkten dönen topları vardı. Oyuncularıma her zaman söylüyorum, pozisyon üretme adına onlarla gurur duyuyorum. Pozisyonları değerlendirmekte maalesef sıkıntı yaşıyoruz. Son dakikalarda Mbilla karşı karşıya kaldığında gol yapsaydı, buradan 3 puanla dönebilirdik. Her iki takım da maçı kazanabilirdi. Ortaya konulan mücadele her iki takım için de iyiydi. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Özellikle 60 dakika eksik mücadele eden futbolcularımı canı gönülden kutluyorum.''
STAT: Akhisar Belediye 
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Hakan Atilla Gökbilgin, Samet Çavuş
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Serkan, Kürşat, Merter, Anıl (Osman dk. 86), Sertan, Uğur, Ahmet Cebe (Mert dk. 67), Emrah, Hakan, Şehmus (Gideon Sani dk. 82) 
ADANASPOR: Tolgahan, Koray, Mbilla Etame, Adnan (Cem dk. 46), Mbamba, Burak(Rahman dk. 64), Merthan, Barbaros, İlkem, İzzet, Fevzi (Zülküf dk. 16) 
GOLLER: Sertan (dk. 15 pen), (Akhisar Belediyespor), Barbaors (dk. 59 pen) (Adanaspor) 
SARI KARTLAR: Oğuz (Akhisar) İlkem, Koray, Barbaros, Cem (Adanaspor)
KIRMIZI KARTLAR: Tolgahan (dk. 15) (Adanaspor), Uğur (dk. 76) (Akhisar Belediyespor)  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...