4 Mart 2012 Pazar

Adanaspor 3-0 Gaziantep B.Bld


Uzun bir aradan sonra, çok da ihtiyacımız olduğu zamanda gelen 3 puan güzel bir hafta geçirmemizi sağlayacak :)
Beceriksizliğimiz yine üzerimizdeydi ama 2. yarının hemen başında bulduğumuz gol bize rahat bir maç hediye etti. Bir de sevdiğimiz bir kaleciyi.

Maç başında, ilk yarıda girdiğimiz onca pozisyonu cömertce, becerisizce harcadık. Kalemizde göreceğimiz bir gol maçın bizden gitmesine sebep olabilirdi. Baskılı oyunumuzu sürdürerek golü bulmamız ve sonrasında yine girdiğimiz pozisyonları harcamamız...

Bu maçı unutup önümüzdeki 2 deplasman maçını düşünmeliyiz.

Haftaya herkesin merakla beklediği acaba kalede Zülküf mü olacak Tolga mı? Bize sorarsanız elbette her zaman ki cevabımız geçerli. Bakalım yönetim kimi seçecek. Şunu bilmeliler ki kalede Tolga olursa tepkilere hazır olsunlar.


Eriş, "Böylesi bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Çünkü haftalardır hep aynı durumla karşılaşmaktan artık sıkılmıştık. İyi bir futbol ortaya koyuyor ama kazanamıyorduk. Şansızlığımızı aştık ve önemli bir galibiyet aldık. Her ne kadar adına maçı kaybetmeme adına çok önemli işler yaptık, bunun yanında kazanma adına çok ciddi sıkıntılar da yaşadık. 3 haftalık bir beraberlik serisinin ardından kazanmak hem oyuncularım, hem de camia adına moral oldu" dedi.

"Umarım bu galibiyet güzel günlerin başlangıcı olur"

Son vuruşlarda etkili olmaları halinde skorun çok daha farklı olabileceğini, ancak her şeye rağmen kazanmanın önemli olduğunu anlatan Eriş, "Oyuncularımın özgüveninin yerine gelmesi benim için çok daha önemli. Umarım bu galibiyet, güzel günlerin de başlangıcı olur" ifadesini kullandı.

Önümüzdeki 2 haftalık maratonda birbirinden zorlu iki deplasmana çıkacaklarını hatırlatan Eriş, bu zorlu maratonda istedikleri galibiyeti alıp, ilk 6 hedefine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Ligde 10 maçlık ve 30 puanlık bir seri olduğuna işaret eden Eriş, konuşmasını da şöyle sürdürdü:  

"Daha köprünün altından çok sular akar. Biz hiçbir şekilde aceleci değiliz. Burada önemli olan yarışın sonunda istenilen hedefe ulaşabilmek, biz de bunun için gerekli mücadeleyi sahada veriyoruz.
 
 

Stat: 5 Ocak
Hakemler: Serkan Çınar, Cemal Bingül, Arkın Akgöl
Adanaspor: Zülküf, Mbilla (Dk. 84 Ahmet), Yaser (Dk. 58 Okan), Adnan (Dk. 75 Cem), Mbamba, Merthan, Rahman, Barbaros, Tuna, İlkem, İzzet 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Ahmet Üçgün, Ferit, Cihan (Dk. 35 Uğur) (Dk. 84 Savaş), Mithat, Kenan (Dk 34. Ufuk xxx), Ramazan, Vahap, Ahmet Devret, Serdar, Samet, Volkan Yılmaz  
Sarı kartlar: Dk. 45 İlkem, Dk. 59 Okan, Dk 90 Barbaros (Adanaspor), Dk. 84 Mithat, Dk. 85 Ferit, Dk. 87 Volkan Yılmaz (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)  
Goller: Dk. 47 Yaser, Dk. 63 Mbamba, Dk. 74 Mbilla (Adanaspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...