7 Mart 2012 Çarşamba

Okullarımız da Turuncudur !

Futbolculardan Barbaros, Zülküf ve Okan Salmaz, Şehit İdris Güler İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan futbolcular sorulara içtenlikle yanıt verdi.
Devre arası Adanaspor’a transfer olan Barbaros Bahadır Barut, öğrencilerin ilgisi karşısında şaşırdığını söyledi. Turuncu Beyazlı takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, “Öğrencileri maçlarda daha fazla görmek istiyoruz. Adanaspor sevgisinin sınır tanımadığını bir kez daha gördük. Sorulan sorular ve tezahüratlar sevildiğimizin bir göstergesidir.” dedi.
Takımın genç kalecilerinden Zülküf Özer, Adana şehrinin Süper Ligde bir takımı olması gerektiğini belirterek herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.Özer, “Hedefimiz takımı Süper Lige çıkarmak.Bunun için elimizden geleni yapacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Orta sahanın etkili isimlerinden Okan Salmaz ise futbolu çok sevdiğini ve bu işi yapmaktan mutlu olduğunu belirtti. Adanalı olarak bu formayı giymenin ayrıca kendisini onurlandığını belirten Okan, “Her futbolcu gibi benimde geleceğe yönelik hayallerim ve isteklerim var. Bu takım çatısı altında şampiyonluk yaşamak ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Bu işi yapmaktan çok mutluyum. Futbolcu olmasan Güzel Sanatlar okumak ve sinema oyuncusu olmak isterdim” ifadelerini kullandı.

Söyleşi sonrasında Adanaspor Yöneticilerinden Durmuş Eren Okul Müdürü Ercan Gülkesen’e forma hediye ederek kendisini ve öğrencileri maça davet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...