11 Mart 2012 Pazar

Sakaryaspor 2-3 Adanaspor

Eriş, ligin sonunda puan cetvelinde ilk 6'da olmak istediklerini vurgulayarak, ''Bugün hem bizim için hem de rakibimiz için çok önemli bir maçtı. Sakaryaspor takımı da kazanmak zorunda olduğu bir maça çıktı ama bizim de hedefimiz mutlaka kazanmaktı. Özellikle ilk yarıda pozisyon zenginliği bakımından biraz daha üretkendik. Bu pozisyonları da gole çevirerek skor avantajını ele geçirdik'' diye konuştu.

Takım olarak başarılı bir oyun sergilediklerini belirten Eriş, ''İkinci devrede oyuncularım ister istemez geriye yaslandı ama neticede kazanmayı başardık. Bu galibiyet, bizi hedefimize biraz daha yaklaştırdı. Bu anlamda çok önemli bir 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sakaryaspor'a bu onurlu mücadelesinde başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.
 
Stat: Atatürk
Hakemler: Volkan Bayarslan, Gökmen Olgaç, Nurettin Çiçek
Sakaryaspor: Harun, Berat, Gökhan (Dk. 12 Onur), Salih, Gazanfer (Dk. 40 İbrahim Çağlar), Mesut, İlkay, Şaban, Bünyamin (Dk. 79 Kerem), Levent, Hakan
Adanaspor: Zülküf, Etame (Dk. 34 Okan), Yaser (Dk. 80 Ahmet), Adnan (Dk. 65 Talha), Mbamba, Merthan, Rahman Oğuz, Barbaros, Ayhan, İlkem, İzzet
Goller: Dk. 22 Adnan, Dk. 41 Yaser, Dk. 45 Okan, (Adanaspor), Dk. 29 Salih, Dk. 74 Levent (Sakaryaspor)
Sarı kartlar: Dk. 33 Berat, Dk. 83 Mesut (Sakaryaspor), Dk. 33 Mbamba, Dk. 72 Barbaros, Dk. 84 Talha, Dk. 86 Rahman Oğuz, Dk. 90 Zülküf (Adanaspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...